Известие

Collapse
No announcement yet.

Тест на 100 000 км Аутобилд

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тест на 100 000 км Аутобилд

Някой има ли броя на Аутобилд на български, където са публикували теста на 100 000 км на 159 SW 2,4 JTDM ?
    Може ли да се сканира и качи в сайта?

П.С. Открих с търсачка, че на немски броят е излязъл на 17.01.2009.

Заповядай:
    http://mail.dir.bg/~tkm_digital/DT%20159.pdf
    Mercedes ML 63 AMG 07'
    159 TI 2.4JTDm SW 09'
    156 2.0 20V Turbo
    VW Phaeton 3.0 TDI 09'
    sigpic

Comment

Ба,тоя тест съм го чел отдавна,ако не се лъжа,олигофрените успяха да унищожат мотора на 159-ката.И после как да четеш Ауто билд...т.нар. "рекламна брошура на VW"

Comment

казаха основно добри неща , така че не се наежвай много

двигателя е имал някакъв ограничен дефект, който е бил покрит от гаранцията, от там нататък не е имало проблеми
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Тази статия покрива само моделите до 2008 след това теста не важи
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Да,съгласен съм и с двама ви,само че се получава малко като оная приказка-като кажат,че сестра ти е к**ва,ходи обяснявай,че нямаш сестра.Какво ще си помисли средностатистическият купувач като прочете,че двигателят на Алфата е издържал "цели" 20000 км.Просто ми се струва че не е случайно станало това.Прегрял е 5-ти цилиндър заради попаднала метална частичка в гориво-подаващата система и запушила дюзата.

Comment

Първоначално публикувано от Dimicha Покажи съобщение
              Да,съгласен съм и с двама ви,само че се получава малко като оная приказка-като кажат,че сестра ти е к**ва,ходи обяснявай,че нямаш сестра.Какво ще си помисли средностатистическият купувач като прочете,че двигателят на Алфата е издържал "цели" 20000 км.Просто ми се струва че не е случайно станало това.Прегрял е 5-ти цилиндър заради попаднала метална частичка в гориво-подаващата система и запушила дюзата.
              е хората го обясниха съвсем разбираемо, нормално и обективно... иначе дай да бутнем 10 ст. в цилиндър на м3 и да кажем , че колата е виновна
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Dimicha Покажи съобщение
                Ба,тоя тест съм го чел отдавна,ако не се лъжа,олигофрените успяха да унищожат мотора на 159-ката.И после как да четеш Ауто билд...т.нар. "рекламна брошура на VW"
                Добрутро!Та това откога разправям,че е Фолксвегенбилд!!!
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                  Добрутро!Та това откога разправям,че е Фолксвегенбилд!!!
                  Ауто Билд дер фрау винаги е бил скапан вестник - преди го четох - значи чета го от 1993 година горе-долу откакто го внасят тука, имах адски много броеве и ги следях активно - после ги изхвърлих, наскоро (отреди две години) започнах пак да си купувам но намирам статиите за толкова скапано преведени и тенденциозни че започнах да го разглеждам само в кенефа, след което се осъзнах и изхвърлих всички налични броеве.

та държа да отбележа Таблоида Билд дер Фрау или иначе казано вестник за жената е изданието в Грмания неговото отроче Ауто Билд е скапан боклук, който никъде ама никъде в Европа няма тежест.

На страниците на "Ауто Билд" сравняват автомобили, на принципа на който в "Бурда" сравняват кройки на рокли а в "Билд дер Фрау" - готварски рецепти - факт.

В България обаче това издание е популярно само защото е евтино и пропагандистко.

та за да ви илюстрирам какво е "Ауто Билд" - тук имаме "Жената днес" е "Ауто Билд" е все едно "Авто жената днес"
                  Last edited by nightroller; d.m.y г., 00:53.
                  Tormentvm In Dvm Demens

Comment

На мен ми направи впечатление, че 50% от закупените в Германия 159-ки са TI. Това трябва да означава, че TI-ките ще са преобладаващи и на вторичния пазар.
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                      На мен ми направи впечатление, че 50% от закупените в Германия 159-ки са TI. Това трябва да означава, че TI-ките ще са преобладаващи и на вторичния пазар.
                      това къде го чете ? в Ауто Билд дер фрау?
                      (превод (груб) авто вестник за жената)
                      а и сигурен ли си че този процент не е за "черен цвят" 159
                      Last edited by nightroller; d.m.y г., 00:41.
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Незнам дали е съвпадение,но в мойто село има една брера 2.2бензин на която на 22000 хвърли мотора.
                        145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
                        159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
                        159 1.9jtdm 05г.

Comment

Първоначално публикувано от Митко145 Покажи съобщение
                          Незнам дали е съвпадение,но в мойто село има една брера 2.2бензин на която на 22000 хвърли мотора.
                          Амчи той е Опел тоз мотор
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                          X